Laden…

Partners

Seal Jobs

Seal Jobs is een digitaal uitzendbureau gespecialiseerd in studentenjobs. Als one-stop-partner voor jong talent helpen we je graag met de rekrutering, contracting, payrolling en uitbetaling. Snel, eenvoudig én 100% digitaal.

Seal Jobs gelooft in het potentieel van elke student en streeft naar een betere manier om flexibel werk te organiseren. Voor zowel jobstudenten als werkgevers brengen we snelheid, kwaliteit en vertrouwen naar de tijdelijke werkrelatie. Seal Jobs helpt jouw bedrijf groeien en biedt dé oplossing voor de huidige schaarste op de arbeidsmarkt.

Accenture

Accenture solves our clients' toughest challenges by providing unmatched services in strategy, consulting, digital, technology and operations. We partner with more than three-quarters of the Fortune Global 500, driving innovation to improve the way the world works and lives. With expertise across more than 40 industries and all business functions, we deliver transformational outcomes for a demanding new digital world.

accenture logo
logo startersfabriek

De Startersfabriek

Start je in Gent met een eigen zaak? Als zelfstandige in bijberoep of meteen in hoofdberoep? Eenmanszaak of vennootschap? Op zoek naar een ideale marketeer of boekhouder? Wil je weten hoe je alles aanpakt? Welke interessante workshops er voor je zijn? Dan zit je nergens beter dan bij De Startersfabriek. De Startersfabriek wil jou als starter nog meer kans op slagen geven. Door alle Gentse startersinitiatieven te bundelen op één platform wijst De Startersfabriek je wijs in het Gentse starterslandschap.

Starten doe je niet alleen!

Durf Ondernemen

Waar FLYSE vooral inzet op het 'inspireren' van geëngageerde jongeren, neemt Durf Ondernemen de volgende stap op zich. Ben je (door een activiteit van FLYSE) van plan om zelf iets op te starten? Dan verwijzen we graag door naar Durf Ondernemen. Durf ondernemen wil voor de UGent het expertisecentrum voor student-ondernemerschap zijn. Het doel van Durf Ondernemen is om alle studenten correct te informeren over de voor- en de nadelen van een carrière als ondernemer, om zoveel mogelijk studenten ondernemende competenties te laten verwerven, en om de officiële student-ondernemers optimaal te begeleiden en te ondersteunen bij de uitbouw van hun onderneming.

Durf ondernemen logo